BEYPAZARI DEVLET HASTANESİ

Güncelleme Tarihi: 03/10/2018

WhatsApp Image 2018-10-02 at 18.01.47.jpeg

Durmuş BIDAK

1983 yılında  Beypazarı’nda doğdu. İlk ve  Orta Öğrenimini Beypazarı’nda tamamladı. Bolu Abant İzzet Üniversitesi Kimya Bölümü ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden 2009 yılında mezun oldu. B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, Çevre Görevlisi, Tehlikeli Atık Güvenlik Yetkilisi(MSDS /SDS / GBF), ISO 9001 ve ISO 18001 sertifikalarına sahiptir. 2007 yılında Sivas Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesinde göreve başladı.2009 yılında Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğüne,  Çevre Yönetim Birimi kurucu şube müdürü (Çevre Mühendisi) olarak Sivas Valiliği Makamından re’sen görevlendirildi. 2012 yılında Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Kurumu Yatırımlar Daire Başkanlığında Teknik Personel olarak görevlendirildi. Ek olarak Bakanlık Çevre Mühendisliği ile ilgili kısımlarda aktif görevde bulunarak, Türkiye deki Çevre Politikaları ve TÜBİTAK Bilimsel Atık Komisyon Üyesi olarak Bakanlıklar arası kurullarda Sağlık Bakanlığını temsil etti. 2014 yılında Beypazarı Belediye Başkanlığında Kültür ve Sosyal işler Müdürü, Çevre Koruma Müdürü, Etüd Proje Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında Sağlık Bakanlığı Yatırım Takip ve Koordinasyon Daire Başkanlığında Merkezi Bütçe yetkilisi olarak görev yaparken Resmi Makam Oluru ile 2. Görev olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitü Müdürü olarak atandı.2018 Şubat ayından itibaren Beypazarı Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.