T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Beypazarı Devlet Hastanesi

NRP (Yeni Doğan Canlandırma) Eğitimi alan Personelimiz Sertifikalarını aldı.

Güncelleme Tarihi: 12/12/2018

Çalışanlarımıza yönelik Neonatal Resusitasyon Programı (yenidoğan canlandırma) Uygulayıcı Eğitimi tamamlandı.  Program kapsamında doğum salonunda çalışan ve yenidoğana yönelik girişimde bulunan tüm sağlık çalışanlarının standart bir canlandırma uygulayabilmesi için gerekli bilgi ve becerilerle donatılması amacıyla yenidoğan canlandırma uygulayıcı eğitimleri gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Hastanemiz personeli 13 ebe , 5 Hemşire , 3 anestezi teknikeri, 4 Hekim olmak üzere 25 personelimiz eğitimlerini tamamlamıştır.

Eğitimi veren Neoratoloji Uzm.Dr.Ahmet ÖZYAZICI, Gelişimsel Pediatri Uzm. Dr. Neşe Onat, Nrp Program sorumlusu Şazimet ARICAN ve Anestesi Uzm. Dr. Yeşim Andıran ŞENAYLI’ ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• WhatsApp Image 2018-12-10 at 10.47.22 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2018-12-10 at 10.47.22 (2).jpeg